سفارش تبلیغ
صبا ویژن

*رگولاتور چه کاربردی دارد؟

رگولاتور در مدار

تنظیم کننده چیست و کاربرد آن چیست؟

کلمه سازمان دهنده از فعل فعل گرفته شده است که به معنای سازماندهی است و کلمه سازمان دهنده به معنای سازمان دهنده است. اول از همه ، هر جا که در متن بگوییم ، تنظیم کننده به معنی تنظیم کننده ولتاژ است (زیرا تنظیم کننده یک مفهوم کلی است) ، و اکنون در اینجا تنظیم کننده ولتاژ را برای ما تنظیم می کند. این بسیار مهم است که ما یک ولتاژ ثابت در خروجی خود داشته باشیم که مدار بی سیم ما را نوسان نکند. این بدان معنی است که شما ولتاژ ورودی را به تنظیم کننده می دهید و ولتاژ خروجی ثابت و پایدار را به تنظیم کننده می دهید.

تنظیم کننده ها دو مزیت بسیار مهم دارند:

اولین ویژگی همانطور که گفتم این است که خروجی یک ولتاژ ثابت به ما می دهد که به عناصر مدار ما آسیب نمی رساند. اگر من خروجی ترانسفورماتور را می گرفتم ، همه آنها کمی متفاوت از ولتاژ نامیشان خواهند بود ، اما وقتی یک تنظیم کننده را روی ترانسفورماتور قرار می دهیم ، آنگاه خروجی با یک مقدار بسیار مناسب ثابت می شود ، به عنوان مثال برای یک تنظیم کننده 7805 با پریز 5 ولت. اگر ولت متر را از رگولاتور خارج کنید ولت متر شماره 5.01 و شاید حتی 5.00 را به شما نشان می دهد. بنابراین می توانید ببینید که تنظیم کننده خروجی چقدر پایدار است.

ویژگی دوم مربوط به ولتاژهای مختلف در مدار است ، فرض کنید شما یک مدار با یک کنترلر 5 ولت دارید و همچنین یک موتور 12 ولت دارید و یک سنسور در وسط دارید که با 3.3 ولت کار می کند. خوب است که برگزارکننده خود را نشان دهد. ما یک منبع تغذیه ورودی (به عنوان مثال 15 ولت) داریم که در مدار قرار می دهیم و یک تنظیم کننده را در مسیر هر یک از عناصر که با ولتاژ های مختلف کار می کنند قرار می دهیم. تلاش برای این امر باید انجام شود ، ما دیگر نیازی به منابع انرژی زیادی نداریم تا بتوانیم عناصر خود را کار کنیم ، و ما تمام مدار خود را با تنظیم کننده های بسیاری فراهم کرده ایم.

نکاتی درباره تنظیم کننده ها:

شاید متوجه شده باشید که ولتاژ خروجی برای تنظیم کننده های این سری (سری 78) توسط دو انگشت آخر تعیین می شود ، برای مثال ، تنظیم کننده 7824 دارای ولتاژ خروجی 24 ولت یا 7812 ولتاژ خروجی 12 ولت است.

سری 78 سری است که ولتاژ خروجی آن مثبت و ثابت است و بر خلاف سری 79 ، ولتاژ خروجی منفی و ثابت است.

ورودی تنظیم کننده های سری منفی باید منفی باشد ، به این معنی که شما نمی توانید یک ولتاژ 15 ولت به تنظیم کننده 7912 بدهید. این 12 ولت منفی به شما نمی دهد. شما باید یک ولتاژ منفی به آن بدهید تا بازده منفی 12 ولت داشته باشد.

اگر توجه داشته باشید ، ولتاژ ورودی رگولاتورها باید کمی بالاتر از ولتاژ خروجی باشد ، به عنوان مثال ، اگر به رگولاتور 7805 3 ولت می دهید ، طبیعی است که خروجی 5 ولت به شما ندهد ، اما حتی اگر 5 یا 6 ولت هم بدهید ، 5 نمی دهد. ولت ها به دلیل تلفات ترانزیستور در داخل رگولاتور ، حدوداً 4 تا 4.5 ولت دارند ، بنابراین حتما به این نکته نیز توجه کنید.

معرفی تنظیم کننده 7805:

ولتاژ خروجی این تنظیم کننده مثبت 5 ولت است و این تنظیم کننده هیچ مزیتی نسبت به سایر تنظیم کننده ها ندارد و حالا ، چرا داستان وی اینقدر متفاوت است. این امر به این دلیل است که بیشتر مدارهایی که با آنها کار می کنیم در 5 ولت ثابت هستند که نمونه بارز میکروکنترلر است که در کل 5 ولت کار می کند. البته بسیاری از مدارهای ما هنوز به همان میکروکنترلر مجهز هستند. یا بیشتر سنسورهای ما مانند سنسور سونوگرافی SRF05 را دوست دارند. اکنون در وسط ، اگر واحد دیگری (مانند nrf) با 3.3 ولت کار کند و کار کند ، ما آن را خیلی دوست نداریم زیرا باید یک تنظیم کننده دیگر اضافه کنیم.

این تنظیم کننده 3 قانون دارد. پایه زیره آن:

فکر می کنم روشن باشد ، اما برای تکمیل توضیحات ، قانون اول ورودی است ، پایه دوم باید به زمین وصل شود و پایه سوم که از آن ولتاژ خروجی را می گیریم.

نکته اینجاست که حداکثر جریان خروجی برای این تنظیم کننده 0.5 آمپر است و اگر جریان بیشتری از آن بکشید ، ممکن است تنظیم کننده شما بسوزد.

بنابراین اگر بخواهیم درآمد بیشتری کسب کنیم ، اکنون چه کار می کنیم؟

چندین روش وجود دارد:

اول از همه ، شما می توانید به جای این تنظیم کننده ، از رگولاتورهای دیگر استفاده کنید ، که جریان خروجی بیشتری به شما می دهد یا مثلاً از تنظیم کننده های متغیر ولتاژ بالا مانند LM2576 استفاده کنید.

دوم ، از یک تنظیم کننده گلدان در همان سری استفاده کنید ، یک تنظیم کننده گلدان یک تنظیم کننده است که شکل آن در زیر ظاهر می شود و خروجی آن 3 آمپر است.

تنها چیزی که در این تنظیم کننده وجود دارد این است که بدن آن باید به زمین متصل شود تا بتوانید از همان دو سوراخ مورد استفاده برای چسباندن و اتصال آن با ناخن به زمین استفاده کنید.

راه سوم استفاده از مدارهایی است که جریان تنظیم کننده را افزایش می دهد که برای جلوگیری از بحث زیاد از استفاده در اینجا خودداری خواهیم کرد.

نحوه تمایز بین تنظیم کننده ها و MOSFET:

در اینجا چند پیشنهاد در مورد نحوه ظاهر شدن یا قرار ملاقات برای درمانهای ماساژ ارائه شده است:

 رگلاتورها معمولاً در گوشه ها دو قطعه دارند ، در حالی که ترانزیستورها این دو قطعه را ندارند و مستطیل هستند. البته این خیلی دقیق نیست و در دستگاههای نظارتی نیز وجود دارد که زاویه آنها مستطیل است ، اما اگر برش در یکی از گوشه ها داشته باشد ، بسیار محتمل است که تنظیم شود.

برگزار کننده هایی که با آنها سروکار داریم تنوع زیادی ندارند و بهتر است نام آنها را نگه دارید. بیشترین کاربرد رشته ها مانند 78xx (به عنوان مثال 7805 ، 7809 ، 7812 و غیره) و همچنین تنظیم کننده های LF33 و AMS1117 بیشترین کاربرد را دارند و اگر نام آنها را نگه داریم می توانیم به راحتی آنها را از MOSFET متمایز کنیم.

اگر نمی توانید دو روش قبلی را از MOSFET به سازمان بگویید ، می توانید