سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دربازکن اسمارت سیموت بتا

 

دربازکن سیم کارت خور بتا

ازدیگر ویژگی هایی که اسمارت سیموت بتا دارد این است که نمی شود بطور تکی یک ریموت را از رسیور حذف و غیر فعال کرد و در صورت به مشکل خوردن یک ریموت باید وضعیت همه ی جهنده ها و سوییچ های بکار رفته را دچار تغییر کرد تا بتوان ریموت اشکالی را غیرفعال نمود. امروزه استفاده از این مدل ریموت کنترل به پایین ترین حد ممکن رسیده است زیرا دارای نقاط ضعف بسیاری می باشد.

2.3مدل Hoping (هاپینگ):

در این مدل هم مانند مدل کد لرنینگ ارتباط میان ریموت و رسیور از طریق نرم افزاری و توسط یک کد ارتباطی صورت می گیرد با این تفاوت که این کد در مدل Code Learning همواره ثابت بوده اما در مدل هاپینگ هربار کد جدیدی توسط ریموت تولید می شود. رله سیم کارتی بتا هم از همین نوع می باشد.

از مزایای این مدل که آن را بسیار برجسته تر از مدلهای قبلی کرده این است که امکان کپی برداری از آن به حداقل ممکن رسیده و یا حتی می توان گفت غیرممکن شده است زیرا بیش از 15 میلیارد حالت برای کددهی جدید که توسط ریموت مورد استفاده قرار می گیرد وجود دارد. از دیگر مزایای آن شناسایی سیگنال های ارتباطی بین فرستنده و گیرنده فقط و فقط از طریق خود رسیور است که امنیت ریموت کنترل های مدل هاپینگ را از تمامی مدلهای دیگر بیشتر کرده است. ماژول سیم کارت خور بتا را از اینجا ببینید

3.ریموت کنترل های مادون قرمز و رادیویی

دو مدل دیگر از ریموت کنترل های موجود در بازار ریموت های "مادون قرمز" و ریموت های "رادیویی" هستند. تفاوت های این دو نوع ریموت را در ادامه باهم بررسی می کنیم.

ریموت کنترل های مادون قرمز سیگنال و پالس های حاصل از قطعه دیود مادون قرمز را به رسیور می فرستند و به نوعی ارتباط میان ریموت و گیرنده را از این طریق برقرار می کنند. این درحالی است که ریموت های رادیویی امکان ارتباط بین سیگنال ها را از طریق امواج رادیویی فراهم می کنند. قیمت سیموت بتا بهتر از بقیه شرکت ها می باشد.

ریموت کنترل های مادون قرمز برای ارسال و دریافت سیگنال به مسیری تقریباً مستقیم و راست احتیاج دارند و به همین دلیل برد آنها در حدود چند متر است. در ریموت های رادیویی به علت استفاده از امواج رادیویی با فرکانس بالاتر، برد آنها بسیار بیشتر از ریموت های مادون قرمز است و همچنین نیازی به مسیر مستقیم برای برقراری ارتباط ندارند و وجود مانع هم نمی تواند خللی در کارایی آنها ایجاد کند. در دربازکن سیم کارتی دو کانال بتا از همین مورد استفاده شده است.

4. ریموت کنترل مدل ASK

یک مدل دیگر از ریموت کنترل های موجود در بازار مدل ASK هست که در زیر بطور مختصر به بررسی ویژگی های آن پرداخته ایم. (Amplitude Shift Keying) یا همان اِی اِس کا یکی از مدلهایی است که امروزه در بازار به علت مقرون به صرفه بودن و کم مصرفی بودن آن استفاده زیادی می شود. از دیگر خصوصیات این ریموت داشتن تقویت کننده ای است که با تغییر فاصله ی گیرنده و فرستنده می تواند بُرد خود را بسته به فاصله ی مورد نظر افزایش یا کاهش دهد.

این نوع ریموت کنترل از دسته ی فرکانس 315 مگاهرتزی هاست البته مدل 433 مگاهرتزی آن هم وجود دارد اما بشدت کمیاب است. لازم به ذکر است که کاربرد این گونه از ریموت کنترل ها اغلب در سیستم های امنیتی منازل و اتومبیل می باشد. بُرد این ریموت ها در حالت معمولی حدوداً تا 10 متر و در بهترین حالت با تقویت کننده تقریباً تا 1000 متر هم می رسد. جالب است بدانید ریموت های ASK مانند کد لرنینگ ها هستند و چون راه ارتباطی میان سیگنال ها برای فرستنده و گیرنده ثابت است، امنیت زیاد بالایی ندارند و این موضوع از معایب آن به شمار می رود. ماژول در بازکن سیم کارتی اسمارت سیموت بتا.

بررسی یک ریموت کنترل پرکاربرد

حال که با ریموت کنترل، انواع و کارکرد آن آشنا شدیم، می خواهیم نحوه ی عملکرد یک کنترل تلویزیون که خود یک ریموت کنترل پر کاربرد است و همچنین اجزا و قطعاتی که در آن بکار رفته است را برایتان به اختصار شرح دهیم. پیشنهاد می کنیم اگر علاقمند به کشف چگونگی کارکرد یک ریموت هستید حتماً این قسمت جالب را مطالعه و دنبال کنید.