سفارش تبلیغ
صبا ویژن

*تاریخچه صنعت تلویزیون در جهان

تاریخ تلویزیون در ایران و جهان
در طول تاریخ ، چندین اختراع وجود داشته است که توانسته اند جوامع مختلفی مانند تلویزیون را تحت تأثیر قرار دهند ، به طوری که امروزه کمتر کسی می تواند دنیایی بدون تلویزیون را تصور کند.

امروز ، در میلیارد ها خانه در سراسر جهان ، می توانیم یک صندوق به نام تلویزیون پیدا کنیم. اما تقریباً 100 سال پیش ، هیچ کس نمی دانست تلویزیون چیست. در حقیقت ، تا سال 1947 ، فقط چند هزار نفر در ایالات متحده متعلق به تلویزیون بودند. اما در دهه 1990 حدود 98 درصد از خانواده های این کشور حداقل یک ایستگاه تلویزیونی داشتند و هفت ساعت در روز آن را تماشا می کردند. در کمتر از 50 سال ، تلویزیون از یک اختراع عجیب جدید به یکی از ضروریات اصلی برای هر خانه رفته است.

حتی در دنیای امروز که اینترنت و تلفن های هوشمند در اکثر مناطق حاکم هستند ، مهمترین و بزرگترین رویدادهای جهان هنوز در تلویزیون پخش می شود. در مورد نحوه رفتار آنها در تلویزیون ، از سیاستمداران داوری می شود. تلویزیون تأثیر عمده ای در رسانه های عمومی ، خیریه ها ، برنامه های سرگرمی ، روند مد و لباس و افراد مشهور و همچنین تقاضای بازارهای مختلف دارد. تلویزیون بیش از هر چیز دیگری بر دانش و اطلاعات ما ، درک ما از موضوعات مختلف و دید ما نسبت به دنیای اطراف ما تأثیر گذاشت.

این دستگاه توانسته برجسته ترین دستگاه برای ما در عصر فیس بوک و یوتیوب باشد و حتی وقتی در گوشه ای ساکت باشد ، می تواند توجه را به خود جلب کند. این دستگاه نه تنها نحوه تنظیم خانه های ما را تغییر داده بلکه شیوه زندگی ما را نیز تغییر داده است. در این مقاله نگاهی به تاریخچه تلویزیون در ایران و جهان می اندازیم.

همچنین بخوانید:
آنچه در این مقاله می خوانید:
تلویزیون های مکانیکی
تلویزیون های الکترونیکی
تلویزیون های رنگی
تلویزیون های دیجیتال
تلویزیون های هوشمند
تلویزیون های سه بعدی
تلویزیون چیست؟

ابتدا باید بدانیم تلویزیون چیست و این کلمه از کجا آمده است. کلمه TV ریشه در یونان باستان و لاتین دارد. قسمت اول کلمه به معنای tèle است ، که به معنای دور یا چیزی دور است و بخش دوم ، visio ، به معنای بینایی است. در سال 1900 ، دانشمند روسی کنستانتین برسکی برای اولین بار در مقاله ای که در اولین کنگره بین المللی برق در پاریس ارائه کرد ، اصطلاح تلویزیون را ابداع کرد.

از این اصطلاح برای توصیف یک سیستم نظری استفاده کنید که می تواند تصاویر متحرک را از طریق کابل های تلگراف یا تلفن منتقل کند. در قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم پیام های دیگری برای چنین سیستمی از جمله تله فوتو و تلویزیون پیشنهاد شد. اما هیچکدام مورد استفاده گسترده ای نبودند و این تلویزیون بود که خود را در بین مردم تأسیس کرد.

تاریخچه صنعت تلویزیون در جهان
تلویزیون های مکانیکی
مطمئناً را نمی توان مخترع تلویزیون دانست زیرا این تلاش جمعی بسیاری از دانشمندان و مخترعین بود که منجر به تولید و اختراع اولین تلویزیون های جهان شد. اما تاریخ تلویزیون با تلویزیون مکانیکی آغاز می شود. این تلویزیون ها در اوایل قرن نوزدهم ظاهر شدند. آنها عکس ها را به صورت مکانیکی اسکن می کنند و سپس تصاویر را روی صفحه نمایش می دهند.

تلویزیونهای مکانیکی در مقایسه با تلویزیونهای الکترونیکی ناقص و احتیاطی هستند. یکی از اولین نمونه های تلویزیون های مکانیکی از یک تورنت با سوراخ های مارپیچی استفاده کرد. مخترعین دستگاه را در اوایل قرن بیستم به طور جداگانه بنا کردند. مخترع اسکاتلندی جان بایرد و مخترع آمریکایی چارلز فرانسیس جنکینز.

همچنین بخوانید:
اما قبل از این دو ، مخترع آلمانی پاول نیپکو در سال 1884 اولین مدل تلویزیون مکانیکی را ساخت. ماشینی که باعث شده است سیم ها را بر روی دیسک آهنی دوار منتقل کند. با این حال ، NEPCO نام خود را "تلویزیون" نداد و در عوض نام تلسکوپ برقی را انتخاب کرد.