سفارش تبلیغ
صبا ویژن

*ساختار داخلی باتری های قلمی و نیم قلم

باتری قلمی و نیم قلمی
بدنه باتری کربن روی از فلز روی ساخته شده است و در داخل آن از خمیر آمونیوم کلرید (NH4Cl) یا کلرید روی (ZnCl2) به عنوان الکترولیت استفاده می شود. از آنجا که بسیاری از فلزات متداول به سرعت در تماس با الکترولیتهای نمک کاهش می یابند ، الکترود مثبت این باتری ها از کربن ساخته می شوند.

درجه حرارت بالا می تواند به باتری های روی کربن آسیب برساند ، به همین دلیل تولید کنندگان باتری توصیه می کنند که آنها را در دمای اتاق نگه دارید. با این حال ، باتری های منجمد روی- کربن می توانند برای مدت طولانی ذخیره شوند. اما باید آن را قبل از استفاده مجدد به دمای اتاق آورد.

بدنه باتری های روی-کربن روی به مرور زمان در اثر واکنش با مواد داخل باتری بدتر می شود.
انفجار باتری و روش هایی برای جلوگیری از این امر
چگونه می توان از باتری الکترونیکی خود در برابر شارژ طولانی مدت محافظت کرد؟

به طور کلی ، باتری های قلم و نیم قلمی روی نمی توانند برای مدت طولانی ذخیره شوند. این امر به این دلیل است که کلرید آمونیوم موجود در باتری با روی فلز واکنش نشان می دهد (که بدنه باتری را تشکیل می دهد) و با افزایش تدریجی ضخامت بدن ، الکترولیت بیرون می زند. امروزه حدود 20? باتری های جهان از کربن روی ساخته شده اند. با این حال ، در کشورهای توسعه یافته مانند ژاپن ، این رقم تنها 6? است. باتری های روی-کربن روی برای محیط زیست خطرناک هستند و نباید پس از استفاده با دیگر زباله های خانگی دفع شوند.

باتری های قلیایی یا باتری های قلمی شارژی نوع دیگری از باتری های قابل شارژ نیست که با واکنش بین روی و دی اکسید (Zn / MnO2) تأمین می شود. البته یک نوع باتری قلیایی قابل شارژ نیز وجود دارد. اما به اندازه باتریهای قابل شارژ معمول نیست. در مقایسه با باتری های روی-کربن روی ، باتری های قلیایی دارای چگالی انرژی بالاتر (3 تا 5 برابر) و عمر مفید بیشتری دارند.

ظرفیت باتریهای نیم قلمی به جریان موجود در آنها بستگی دارد. به عنوان مثال ، ظرفیت باتری قلیایی با اندازه AA می تواند در هنگام استفاده از دستگاه کم مصرف به 3000 میلی آمپر ساعت برسد. اما اگر جریان فعلی افزایش یابد (به عنوان مثال ، یک تقویت کننده جریان در دوربین های دیجیتال) این ظرفیت به 700mAh کاهش می یابد. ولتاژ باتری های قلیایی بسته به ظرفیت باقیمانده و بار باتری متفاوت است.

انواع مختلفی از باتری های AAA را ترکیب نکنید و از آنها در یک دستگاه استفاده کنید.
باتری های قلمی معمولی را شارژ نکنید. هنگام شارژ یا ترکیب سایر انواع باتری در دستگاه های الکترونیکی ، ممکن است با نشت هیدروکسید پتاسیم از باتری روبرو شوید که این امر باعث ایجاد تماس پوستی و حساسیت به چشم می شود.

بین 60 تا 80 درصد باتری های تولید شده در سراسر جهان قلیایی هستند و سالانه بیش از ده میلیارد این باتری ها وارد بازار جهانی می شوند. از آنجا که باتری های قلیایی جدید عاری از جیوه هستند ، می توان آنها را به عنوان ضایعات معمولی دفع کرد. با این وجود توصیه می شود این باتری ها و همچنین انواع دیگر باتری ها دوباره بازیافت شوند.

باتری های لیتیوم (برای اینکه با باتری های لیتیوم یونی اشتباه نگیرند و به یک پلیمر قابل شارژ کمک کنند) یکی از جدیدترین انواع باتری های قابل شارژ نیستند. این باتری ها به طور معمول از لیتیوم به عنوان آند و دی اکسید کربن به عنوان کاتد استفاده می کنند. باتری های لیتیوم تقریباً سه برابر باتری های قلیایی مشابه دارند و به دلیل ماندگاری بسیار طولانی (حدود 15 سال) ، معمولاً در دستگاه های کم مصرف مورد استفاده قرار می گیرند که مجبورند مدت طولانی کار کنند (مانند ساعت دیواری). دلیل استفاده از این باتری ها در دستگاه های پیشرفته مانند اسباب بازی ها به دلیل هزینه زیاد و عدم شارژ آنها هیچ توجیه اقتصادی ندارد. برای خرید باتری نیم قلمی از اینجا اقدام کنید.

باتری های لیتیوم در بین انواع باتری های قابل شارژ از ظرفیت و ماندگاری بالایی برخوردار هستند.
به دلیل ظرفیت بالای این باتری ها ، می توان از باتری های لیتیوم در دستگاه هایی که معمولاً استفاده از باتری های قلیایی توصیه می شود، استفاده کرد و عملکرد بهتر و طولانی تری می توان انتظار داشت. اما به دلیل ولتاژهای زیاد زیاد ، استفاده از آنها در دستگاههایی که به طور سنتی از باتری های روی-کربن استفاده می کنند، توصیه نمی شود.

در مقایسه با انواع دیگر باتری ها ، می توانید از باتری های لیتیوم انرژی بسیار بیشتری بدست آورید. این ویژگی برای دستگاه هایی که نیاز به جریان زیاد دارند ایده آل است. اما در مورد اتصال کوتاه ، گرمای زیادی را تولید می کند ، که می تواند باعث منفجر شدن باتری شود.

آینده فناوری باتری
محبوبیت باتری های لیتیوم در سراسر جهان بسیار متفاوت است. سهم آنها از بازار باتری های قابل شارژ در ژاپن 28? و در اتحادیه اروپا فقط 0.5? است. از آنجا که باتری های لیتیوم ، مانند باتری های قلیایی ، حاوی مواد سمی نیستند، می توان آنها را به عنوان ضایعات خانگی معمولی دفع کرد. با این وجود ، باز هم توصیه می شود مانند هر نوع باتری دیگر، این نوع باتری را بازیابی کنید.